Litt om oss

logo

Podkasten Esotorisk har som mål å formidle de levende mysterietradisjonene som finnes i Norge i dag, uavhengig av opphav, trosretning eller tradisjon. Vi tror at felles forståelse for, og kunnskap om hverandre, både kan være med å utvikle ditt eget verdensbilde og skape aksept og toleranse, noe vi mener vi gjerne kan skape mer av i vår verden.
Bli med oss å utforske esoterikkens og mysterienes verden, og ta del i reisen når vi spør oss blant annet “hva om?”


Om oss Tor: Et bilde av Tor

Litt om Tor

Jeg heter Tor og står bak dette prosjektet. Jeg har et par høyere utdanninger innen medisinske- og sosialvitenskapelige fag, og er autorisert helsepersonell. Min interesse for det esoteriske og åndelige startet svært tidlig, ca 7 års alder, da jeg opplevde et dødsfall i nær relasjon. Dette sådde et frø som fikk vokse igjennom hele barne- og ungdomstiden, og har videre vært med meg hele mitt voksne liv, sammen med en kritisk analyserende og systematisk tilnærming til mysteriene. En alvorlig episode i voksen alder som medførte to nær-døden opplevelser på svært kort tid befestet ennå sterkere kallet til å forstå vår eksistens og vår verden, en reise jeg trolig aldri vil bli ferdig med uansett hva jeg lærer på veien. For veien, den blir til mens vi går den. Vil du bli med å gå sammen med oss videre?


Litt om Charlotte

Om oss: Om Charlotte, et bilde av Charlotte

Charlotte er en av de kvinnelige stemmene som vi skal få høre fremover i Esotorisk. Hun er en svært erfaren, men helt selvlært utøver.
Charlotte har en rekke tanker og erfaringer å dele med oss, og representerer et uavhengig perspektiv på de esoteriske mysteriene vi tar for oss i podkasten fremover.


Velkommen til Morten i esotorisk

Litt om Morten

Morten anser seg som en nybegynner på reisen etter å ha startet på en mer systematisk tilnærming til mysteriene for et par år siden. Morten deler av sine erfaringer, og skal være med oss på reisen når vi utforsker mysteriene.


Sammen med deg har vi lyst til å utforske esoterikkens mysterier.
Mer informasjon kommer etter hvert.