Episode 1: Ritualmagi – del 1

Episode 1 av Esotorisk er endelig ute, og dette er den første delen av episodeserien om Ritualmagi.
Hva er ritualmagi? Finnes dette virkelig i dag? Hva er hensikten med det? Og er dette noe for meg? Svarene finner du kanskje i denne utgaven av Esotorisk.

Tilgjengelig nå på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Youtube, RadioPublic, Castbox og de fleste andre podcastleverandører.

| Kontakt oss/ følg oss i sosiale medier: www.esotorisk.no, Facebook, TwitterInstagram | Vil du legge igjen en talebeskjed? Det kan du gjøre hos vår podkastdistributør Anchor.fm| Musikk: ShadyDave: “Expressions of the free mind” |


2 Replies to “Episode 1: Ritualmagi – del 1”

 1. Torgunn Louise Urdal

  Nå er jeg ferdig med del 1 og ser fram til del 2. Jeg vil takke så mye for arbeidet som ligger bak utgivelsen og at den deles med oss andre. Jeg setter stor pris på det. Jeg har hatt en tiltrekning til ritualer i mange år egentlig, uten å gripe ordentlig tak i det. Jeg har kjøpt min slektsgård som har 300 mål med nydelig lauvskog og er nå i prosessen med å gjøre halvparten av den om til naturreservat. Ellers har jeg brukt alle pengene og kreftene på å restaurere huset på gården som er fra siste halvdel av 1800 – tallet og var i en dårlig forfatning. Jeg har noen år, inntil korona gjorde sin entre, feiret vår – og høstjevndøg på gården sammen med andre. Jeg har også hatt kontakt med naturvesen på gården. Jeg pleide å møte dem ved en bekk ikke langt fra huset. Men nå tror jeg de er sure på meg for de gjør seg ikke lenger til kjenne. Jeg har et litt sjesofrent (sorry spelling) til dem. Jeg tenker vi mennesker burde snakke med dem angående informasjon om hvordan vi best kan ta vare på naturen – er det noen som vet , er det dem, tenker jeg. Men samtidig har jeg en frykt å gå inn i den verden – vet ikke hvor den frykten kommer fra – kanskje tidligere liv. Vel det var litt om meg. En ting jeg lurer på er ord fra andre språk i ritualer. Jeg kjenner til mantraet OM og kjenner vibrasjonene inni kroppen når jeg sier det, så det har jo en stor virkning fysisk og psykisk. Dere bruker hebraiske ord i dette ritualet. Veldig fint dere forklarer hva de betyr, ikke alle gjør det. Jeg synes det er vanskelig å bruke ord jeg ikke kjenner betydningen til. Kan dere si noe om hvorfor bruke utenlanske ord?

  • Esotoriske Tor

   Hei, og tusen takk for at du tar kontakt. Veldig spennende å lese om dine erfaringer her.
   Vi skal forsøke å komme litt mer inn på bruk av andre språk og nytteverdien av dette, men ett aspekt som ofte trekkes frem er nytten av å benytte noe som ikke inngår i dine daglige rutiner, å kunne reservere noe til spesiell bruk, slik som det fine porselenet eller bestikket finnes frem til høytid.

   Ønsker deg riktig lykke til med prosjektet på slektsgården, det fremstår som et aktverdig formål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *